Ved bruk av RSS-leseren min følger jeg en god del blogger. Så mange at jeg sjelden og aldri rekker gjennom å få lest alt. Her deler jeg mine fem av mine favorittblogger – i tilfeldig rekkefølge.

Kjøkkenfesten

Halogen har etablert en av de mest interessante norske bloggene om sosiale og digitale medier, hvor skribentene går faglig i dybden på mange interessante tema. Kjøkkenfesten har fått en solid posisjon med mange lesere, noe som skaper mange gode diskusjoner blant mye flinke folk.

Adresse: kjøkkenfesten.no

{grow} og Mark W. Schaefer

En amerikansk blogg om sosiale og digitale medier. {grow} slo meg i starten som en litt pussig blogg hvor @MarkWSchaefer i brede ordelag ofte snakker om “Communityet” sitt. Det tok imidlertid ikke lang tid før jeg skjønnte at dette var tilfellet hvor han hadde en stor følgerskare. Gode diskusjoner på mange av innleggene hans, og i senere tid har han også latt mange gjesteskribenter slippe til. Som han sier selv; “Why should I do all the heavy lifting?”. Mange interessante innlegg.

Adresse: businessesgrow.com/blog

Birddog og Scot McKee

Scot McKee (@scotmckee) er managing director i B2B-byrået BirdDog i London. Han har en månedlig spalte i B2B Marketing Magazine, og har forfattet boka “Creative B2B Branding (No, Really)”. Det var en av hans spalter som gjorde at jeg tok kontakt med han for å intervjue ham i masteroppgaven min – like før lanseringen av boka hans. Han skriver med en skarp tone og en god dose britisk humor, og adresserer mange interessante aspekter innenfor B2B-markedsføring. Det er også flere bloggere på birddog.co.uk.

Adresse: birddog.co.uk

E-mails from Steve Jobs

Publiserer spørsmål fra publikum og svarene fra Steve Jobs. Det er nok ikke tilfeldig – Steve Jobs har lagt lokk på sine ansattes deltakelse, og deltar i utgangspunktet heller ikke selv; bortsett fra når han svarer på e-post fra publikum – som han vest Apple-evangelistene sprer selv. Enkelt, effektivt og sannsynligvis veldig bevisst og strategisk.

Adresse: emailsfromstevejobs.com

Clients from hell

Historier om slående korte kunder. Kundene fra helvete. Morsom lesning.

Adresse: clientsfromhell.net

Haakon

Working with digital products and services at SpareBank 1 and SpareBank 1 SMN. Lives in Trondheim, but Vardø born and bred.

read more

Leave a Reply