Om Haakon André Elveslett Jensen

Haakon André Elveslett Jensen

Markedssjef i Ski-VM Trondheim 2025

Har tilbragt karrieren rundt produktledelse – i skjæringspunktet mellom strategi, teknologi, brukeropplevelse og markedsføring. Bygger team og produkter, og jobber nå med å arrangere tidenes mest bærekraftige VM på ski.

Tiårets største folkefest

Har siden 2021 jobbet i organisasjonskomiteen til Ski-VM Trondheim 2025 som markedssjef. Mange lurer på om det er på heltid – og ja, det er det (!). Vi planlegger det som blir den største folkefesten i Norge siden Oslo-VM i 2011; 300.000 tilskuere skal opp i Granåsen, det skal rekrutteres og onboardes 2500 frivillige og det skal legges til rette for 250 millioner TV-seere. En utrolig artig jobb!

Om Ski-VM Trondheim 2025

«Skjær vekk skiten»
– en podkast om produktledelse

Produktledelse er relevant for alle som jobber med – eller har ansvar for – digitale produkter og tjenester.

Se oversikt over episodene

Folkefinansiering på norsk

Ledet produktutvikling og marked i Spleis fra SpareBank 1. Var med på å ta innsamlingstjenesten Spleis fra en gul lapp på en vegg i en workshop, til å bli den ledende plattformene i Norge innen donasjonsbasert folkefinansiering. Over en milliard kroner er samlet inn til gode prosjekter og fine formål.

Slik ble Spleis størst på folkefinansiering i Norge

Ellevill giverglede i krisetider: Plattform samlet syv millioner

MSc i Industriell økonomi fra NTNU

For 10 år siden var sosiale medier helt nytt, og jeg valgte å skrive en oppgave om merkevarebygging i for B2B selskaper i sosiale medier. Det var også utgangspunktet for at denne bloggen ble født.

Masteroppgave: Social media in B2B branding

Forprosjekt: B2B Branding Online