Haakon Har jobbet 25 år med digitale produkter i grensesnittet mellom teknologi, strategi, markedsføring og brukeropplevelse. Var med på å starte Spleis, og jobber nå med VM på ski.

Episode 3: Hjelp, vi er på hjemmekontor!

25 sec read

Å lage digitale produkter og tjenester skjer jo ofte i kryssfunksjonelle team hvor det meste handler om samarbeid. Vi idemyldrer, diskuterer, analyserer, deler innsikt og løser problemer. Hvordan klarer man å være et team som jobber i samme retning, når man ikke ser hverandre hver dag?

Sammen med Helen Le og Juul Arthur Ribe Rudihagen snakker vi om hvordan Spleis-teamet jobber når vi nå har flyttet oss på hjemmekontor. Vi deler av våre ritualer for å hvordan vi legger til rette for en effektiv hverdag, med fokus og teamfølelse – og noen hack for hjemmekontoret.

Les også blogginnlegget om hvordan Spleis-teamet jobber når alle er på hjemmekontor.


RSSSpotifyApple Podcasts


Haakon Har jobbet 25 år med digitale produkter i grensesnittet mellom teknologi, strategi, markedsføring og brukeropplevelse. Var med på å starte Spleis, og jobber nå med VM på ski.

Episode 5: Forretningsmodellering med lean canvas

Dagens gjest er Mads Mobæk, gründeren bak en nylig lansert todo-app som heter Mente. Mads har i 10 år vært utvikler i konsulentbransjen, hvor...
Haakon
21 sec read

Episode 4: Veksthacking ER produktutvikling

Dagens gjest er Lars Kristian Flem, kreativ leder i Bekk, hvor vi skal snakke om veksthacking i praktisk produktutvikling. Ekspertene og foredragsholderne på growth...
Haakon
16 sec read

Episode 2: Fra prosjekt til produkt

Thomas Allan Nygaard, produktsjef i SpareBank 1 er dagens gjest. Tema er store organisasjoners dreining mot produktledelse. Mange store organisasjoner går fra prosjektleveranser til kontinuerlig...
Haakon
24 sec read

2 Replies to “Episode 3: Hjelp, vi er på hjemmekontor!”

  1. Takk for bra episode! Når man er på farten kan det være vanskelig å plukke opp engelske navn på verktøyene dere anbefaler. Kunne dere lenket til dette i teksten?

    1. Hei Ole! Takk for innspill, skal gjøre det på framtidige verktøy. De to workshopverktøyene er mural.co og miro.com – var kanskje de du tenkte på?

Comments are closed.

Få en e-post hver gang en ny episode av Skjær vekk skiten slippes.